Kungliga Hovkapellets emblem
huvudbild

Hovkapellet hem » Operahögskolans studentuppspel 2012

Kungliga Hovkapellet – Royal Swedish Orchestra

Operans orkester, med anor från 1526, är en av de äldsta ännu existerande orkestrarna i världen. Hovkapellet - som spelar opera, balett och konserter - är en av Sveriges största orkestrar med 105 medlemmar.

Du kan kika ner i orkesterdiket och följa orkesterns sammansättning av musiker och dirigenter säsong för säsong från 1848 till idag. Webbplatsen drivs av orkesterns medlemmar via Kungliga Hovkapellets förening. Välkommen!

Ladda ner unika ringsignaler Hovkapellet. From the History of the Royal Court Orchestra 1526-2013

Kungliga Hovkapellets musiker 2017-2018

Kategorier

Välkommen att botanisera i vårt arkiv med alla inlägg sedan webbplatsen öppnade i maj 2006:

Arkiv

RSSInlägg (RSS)

Besök gärna Kungliga Operan på operan.se.

Senaste kommentarer

Operahögskolans studentuppspel 2012

12 avgångselever från Operahögskolan i Stockholm har, tillsammans med regissören Johanna Garpe, arbetat fram en föreställning som blandar deras tankar om operakonsten med nya tolkningar av välkända operascener.

Kungliga Operans stora scen. Fredag den 15 juni kl 19.00

Medverkande studenter: Rasmus Bodén, Sara P. Eriksson, Hedvig Hasselström, Richard Laby, Staffan Liljas, Mattias Olsson, Markus Pettersson, Paulina Pfeiffer (gäst), Magdalena Risberg, Randi Røssaak, Maria Sanner, Daniel Svensson, Sara Widén, Gong Yinija

Regissör: Johanna Garpe, Dirigent: Stefan Klingele, Kungliga Hovkapellet

3 kommentarer till ”Operahögskolans studentuppspel 2012”

  1. en liten mamma skriver:

    Operahögskolans elevuppspel blev en stark och känslosam upplevelse. I en avskalad scenografi med liten rekvisita där eleverna vid Operahögskolan presentarar en rad pärlor. De visaross en den kreativa och konstnärliga kraften i sången. Åh, en sån fin presentation av unga förmågor och nya konstnärskap. Det är bara att önska dem lycka till med sina framtida karriärer. En minnesvärd kväll.

  2. ELSIE skriver:

    a STAR IS BORN….DET HÄR FÅR MAN BARA UPPLEVA EN GÅNG I LIVET

Space2u.com© Kungliga Hovkapellets förening | Om webbplatsen | Inlägg (RSS) | Kommentarer (RSS)