Kungliga Hovkapellets emblem
huvudbild

Hovkapellet hem » Unga på Operans poesitävling

Kungliga Hovkapellet – Royal Swedish Orchestra

Operans orkester, med anor från 1526, är en av de äldsta ännu existerande orkestrarna i världen. Hovkapellet - som spelar opera, balett och konserter - är en av Sveriges största orkestrar med 105 medlemmar.

Du kan kika ner i orkesterdiket och följa orkesterns sammansättning av musiker och dirigenter säsong för säsong från 1848 till idag. Webbplatsen drivs av orkesterns medlemmar via Kungliga Hovkapellets förening. Välkommen!

Ladda ner unika ringsignaler Hovkapellet. From the History of the Royal Court Orchestra 1526-2013

Kungliga Hovkapellets musiker 2017-2018

Kategorier

Välkommen att botanisera i vårt arkiv med alla inlägg sedan webbplatsen öppnade i maj 2006:

Arkiv

RSSInlägg (RSS)

Besök gärna Kungliga Operan på operan.se.

Senaste kommentarer

Unga på Operans poesitävling

Richard Andersson, originalteckning.Är du mellan 15 och 20 år och gillar att skriva poesi? Skriv en kärleksdikt och få den uppläst på Kungliga Operan! ”Du som skriver om kärlek eller som alltid drömt om att skriva dikter, ta chansen att vara med!”. Läs mer om tävlingen på Unga på Operans blogg.

Kategorier: evenemang, opera, unga

Kommentering avstängd.

Space2u.com© Kungliga Hovkapellets förening | Om webbplatsen | Inlägg (RSS) | Kommentarer (RSS)