Kungliga Hovkapellets emblem
huvudbild

Hovkapellet hem » Ny musiker i violin I-stämman

Kungliga Hovkapellet – Royal Swedish Orchestra

Operans orkester, med anor från 1526, är en av de äldsta ännu existerande orkestrarna i världen. Hovkapellet - som spelar opera, balett och konserter - är en av Sveriges största orkestrar med 105 medlemmar.

Du kan kika ner i orkesterdiket och följa orkesterns sammansättning av musiker och dirigenter säsong för säsong från 1848 till idag. Webbplatsen drivs av orkesterns medlemmar via Kungliga Hovkapellets förening. Välkommen!

Ladda ner unika ringsignaler Hovkapellet. From the History of the Royal Court Orchestra 1526-2013

Kungliga Hovkapellets musiker 2017-2018

Kategorier

Välkommen att botanisera i vårt arkiv med alla inlägg sedan webbplatsen öppnade i maj 2006:

Arkiv

Besök gärna Kungliga Operan på operan.se.

Senaste kommentarer

Ny musiker i violin I-stämman

Kungliga Operan har fattat beslutet att erbjuda anställning till violinisten Dina Mansurova, efter avslutat provår. Orkestern uttrycker sin glädje och välkomnar henne varmt till Hovkapellet, där hon kommer att inta rollen som förstaviolinist.

Kategorier: musiker, orkestern

Lämna en kommentar

© Kungliga Hovkapellets förening | Om webbplatsen