Kungliga Hovkapellets emblem
huvudbild

Hovkapellet hem » Hornist med miljonpublik på nätet

Kungliga Hovkapellet – Royal Swedish Orchestra

Operans orkester, med anor från 1526, är en av de äldsta ännu existerande orkestrarna i världen. Hovkapellet - som spelar opera, balett och konserter - är en av Sveriges största orkestrar med 105 medlemmar.

Du kan kika ner i orkesterdiket och följa orkesterns sammansättning av musiker och dirigenter säsong för säsong från 1848 till idag. Webbplatsen drivs av orkesterns medlemmar via Kungliga Hovkapellets förening. Välkommen!

Ladda ner unika ringsignaler Hovkapellet. From the History of the Royal Court Orchestra 1526-2013

Kungliga Hovkapellets musiker 2017-2018

Kategorier

Välkommen att botanisera i vårt arkiv med alla inlägg sedan webbplatsen öppnade i maj 2006:

Arkiv

RSSInlägg (RSS)

Besök gärna Kungliga Operan på operan.se.

Hornist med miljonpublik på nätet

Fler än en miljon har nu på Youtube sett och hört den tidigare hovkapellisten Annamia Larsson (tidigare Eriksson) framföra Siegfriedsignalen i Guldfoajén på Kungliga Operan. Videon spelade vi in i slutet av augusti 2006 i samband med att Operan gav Ringen. Grattis Annamia!

Kategorier: musiker, video och ljud, Wagner

Lämna en kommentar

Space2u.com© Kungliga Hovkapellets förening | Om webbplatsen | Inlägg (RSS) | Kommentarer (RSS)