Kungliga Hovkapellets emblem
huvudbild

Hovkapellet hem » Turandot live på bio 8 mars

Kungliga Hovkapellet – Royal Swedish Orchestra

Operans orkester, med anor från 1526, är en av de äldsta ännu existerande orkestrarna i världen. Hovkapellet - som spelar opera, balett och konserter - är en av Sveriges största orkestrar med 105 medlemmar.

Du kan kika ner i orkesterdiket och följa orkesterns sammansättning av musiker och dirigenter säsong för säsong från 1848 till idag. Webbplatsen drivs av orkesterns medlemmar via Kungliga Hovkapellets förening. Välkommen!

Ladda ner unika ringsignaler Hovkapellet. From the History of the Royal Court Orchestra 1526-2013

Kungliga Hovkapellets musiker 2017-2018

Kategorier

Välkommen att botanisera i vårt arkiv med alla inlägg sedan webbplatsen öppnade i maj 2006:

Arkiv

RSSInlägg (RSS)

Besök gärna Kungliga Operan på operan.se.

Senaste kommentarer

Turandot live på bio 8 mars

Turandot, live från OperanTurandot av Giacomo Puccini – live på bio från Kungliga Operan. Kungliga Operans livesändning av Trollflöjten i oktober 2012 blev biosuccé med drygt 4800 besökare i hela Sverige. Nu är det dags för Puccinis operaklassiker Turandot med svenska världsstjärnan Nina Stemme i huvudrollen. På en biograf nära dig fredagen den 8 mars kl 19.00. Läs mer här…

Kommentering avstängd.

Space2u.com© Kungliga Hovkapellets förening | Om webbplatsen | Inlägg (RSS) | Kommentarer (RSS)